Virksomhedsoplysninger: Sådan finder du personer og virksomheder

marts 18, 2022 0 Af admin

Har du brug for at finde informationer om danske virksomheder eller personer fra det danske erhvervsliv? Der kan være mange årsager til at dykke ned i erhvervspersoner og virksomheder – enten af ren nysgerrighed, eller fordi du kan bruge disse data i forbindelse med handler, investeringer, samarbejdsaftaler etc.    

Regnskaber for danske virksomheder

Find-Virksomhed.dk kan du tjekke de seneste regnskaber for alle danske virksomheder med regnskabspligt, hvilket i udgangspunktet vil sige aktie- og anpartsselskaber. Det betyder at du kan få et interessant indblik i virksomhedernes økonomiske situation – en viden du kan bruge aktivt, hvis du overvejer at handle med – eller investere i – de aktuelle virksomheder, eller hvis du blot gerne vil have din nysgerrighed stillet.

Regnskaber afslører hvordan det går med en virksomhed. Er der tale om en sund virksomhed, eller har virksomheder økonomiske udfordringer? Denne slags viden om erhvervslivet kan være brugbart når du skal handle med nye kunder, men den kan også være spændende som sammenligningsgrundlag. Driver du selv en virksomhed, kan det være relevant at holde øje med konkurrenterne. Hvordan klarer de sig?

Få styr på hvem du handler med

Hvem står bag en konkret virksomhed? Ved at dykke ned i data på Find-Virksomhed.dk kan du finde du af hvem der ejer en specifik virksomhed og hvilke personer der ellers er aktive i virksomheden. Det gælder f.eks. bestyrelsesposter og direktører. Ved at klikke på en person, kan du se alle de roller, som personen har i det danske erhvervsliv – både tidligere og nuværende.

Denne slags research kan være guld værd, når du skal overveje nye kunder og samarbejdspartnere. Har en person ofte haft en rolle i virksomheder, der er lukket igen, kunne det tyde på, at det ikke er en person, du bør handle med.

De største profiler

Udover alle de ’almindelige’ erhvervsfolk byder Find-Virksomhed.dk også på en mere omfattende portrætserie, hvor der stilles skarpt på nogle af de største profiler indenfor iværksætteri. Personer der ikke blot har gjort idé til virkelig mens om også har fået succes med det. Disse historier kan tjene som inspiration for alle, der har en iværksætter i maven.

Du kan bl.a. læse om Johna Bülow der har gjort det til sin mission at få alle til at spise lakrids, Lars Seier der tog en utraditionel vej til toppen af finansverden og Jakob Jønck der var med til at grundlægge Fitness-app’en Endomondo, fortsæt arbejder med at gøre den sunde livsstil til et attraktivt valg. Du kan læse alle historierne lige her.