10 ting, du skal huske, når du skal ud at sejle

april 11, 2022 0 Af admin

Sejlads kan være en sjov og givende oplevelse, men det er vigtigt at huske nogle få ting, før du sætter sejl. Her er 10 tips til at hjælpe dig med at få en sikker og fornøjelig sejltur!

GPS – En GPS er uundværlig på enhver sejltur. Den kan hjælpe dig med at spore din position, planlægge din rute og undgå farlige områder.

Redningsveste – Bær altid redningsvest, når du sejler. Den kan redde dit liv i en nødsituation. I Danmark er det et krav at der skal være redsningsveste tilgængelige i båden til alle, der er om bord.

Tøj efter vejret – Sørg for at klæde dig på til vejrforholdene. Hvis det er koldt, skal du have flere lag tøj på for at holde varmen. Hvis det er varmt, skal du have let, løstsiddende tøj på for at holde dig afkølet. Find tøj på https://shipshape.dk/shop/211-sejlertoej/.

Solcreme – Glem ikke at tage solcreme på, selv om det er overskyet. Solens stråler kan være farlige, og du ønsker ikke at blive solskoldet.

Mad – Medbring noget at spise og drikke på din sejltur. Det er vigtigt at holde sig hydreret, især i varmt vejr.

Førstehjælpskasse – En førstehjælpskasse er altid en god idé, hvis nogen skulle komme til skade.

Kikkert – En kikkert kan være nyttig til at se andre både eller land i det fjerne.

Radio – En radio kan bruges til at kommunikere med andre både eller kystvagten i nødstilfælde.

Underholdning – Medbring noget, der kan underholde dig på din rejse. En bog, musik eller spil kan være med til at få tiden til at gå hurtigere.

Fiskeudstyr – Hvis du har planer om at fiske, skal du sørge for at have det rette udstyr med.

At sejle kan være en fantastisk måde at tilbringe en ferie på, men det bliver kun en vellykket ferie, hvis man er forberedt, hvilket vi forhåbentlig har gjort dig med nogle ting i den artikel.